slovenia

PLESNI TEČAJI

PLESNI TEČAJI

PROGRAMI SKUPIN

lt-dance-tjasa-vulic-luca-bussoletti-fb3

ZAČETNI TEČAJ- OTROCI

Primeren za otroke vseh starosti, ki se z latinsko-ameriškimi in standardnimi plesi srečujejo prvič. Naučili se bomo SAMBO, CHA CHA CHA, JIVE, ANGLEŠKI VALČEK, TANGO in QUICKSTEP ter zaplesali kot pravi plesni mojstri. Svetujemo udobna oblačila ter mehke copate, pravo plesno opremo in čevlje pa potrebujemo šele malce kasneje

termin vaj

PONEDELJEK 16.30 – 17.30
ČETRTEK: 16.30 – 17.30

lt-dance-training4

PRIPRAVLJALNA SKUPINA (VSE STAROSTI)

V pripravljalno skupino uvrstimo plesalce, ki že imajo osnovno znanje latinsko- ameriških in standardnih plesov. Plesalci v tem programu dopolnijo znanje plesne tehnike, korakov in figur ter se pripravljajo na nastope na prvih tekmovanjih.

termin vaj

PONEDELJEK 17.30 – 18.30
ČETRTEK: 17.30 – 18.30

lt-dance-competitors-couple

TEKMOVALNA SKUPINA (VSE STAROSTI)

Treningi so primerni za vse plesalce, ki se že udeležujejo tekmovanj v latinsko-ameriških in standardnih plesih. Vaje se osredotočajo na natančnost izvedbe, tehniko, koordinacijo ter telesno pripravo tekmovalcev, predhodno znanje je obvezno.

termin vaj

PONEDELJEK 18.30 – 20.00
ČETRTEK: 18.30 – 20.00

lt-dance-tjasa-vulic-luca-bussoletti-fb5

ODRASLI- STANDARDNI IN LATINSKO AMERIŠKI PLESI

Program je primeren za vse željne plesa, zabave in rekreacije. Zavrteli se bomo v ritmih družabnih plesov, za dobro mero pa bomo dodali še malce latino energije in elegantnega angleškega valčka. Veselimo se vašega obiska, s predznanjem ali brez predznanja, edini pogoj je nasmeh in zvrhana mera pozitivne energije. Zaplešimo skupaj!

termin vaj

ČETRTEK: 20.00 – 21.00

25% DISCOUNT

Special Offer For Dance Classes In Slovenia!

on your first dance lesson, with code WEBLTDANCE

Offer valid until 31.8.2020

tjasa-vulic-luca-bussoletti-111
Scroll to Top