slovenia

PLESNI TEČAJI

PLESNI TEČAJI

PROGRAMI SKUPIN

lt-dance-tjasa-vulic-luca-bussoletti-fb3

začetni tečaj-otroci

Primeren za otroke od 4.leta naprej, ki se z latinsko-ameriškimi in standardnimi plesi srečujejo prvič. Naučili se bomo SAMBO, CHA CHA CHA, JIVE, ANGLEŠKI VALČEK, TANGO in QUICKSTEP ter zaplesali kot pravi plesni mojstri.

Oglejte si naš promocijski video in vpišite na plesni tečaj svoje najmlajše! Svetujemo udobna oblačila ter mehke copate, pravo plesno opremo in čevlje pa potrebujemo šele malce kasneje

termin vaj

ČETRTEK: 17.30 – 18.30

začetni tečaj- osnovnošolci in dijaki

Primeren za otroke od 10.leta starosti, ki se z latinsko-ameriškimi in standardnimi plesi srečujejo prvič. Naučili se bomo vseh petih latinsko ameriških plesov (SAMBO, CHA CHA CHA, RUMBO, PASO DOBLE in JIVE), ter vseh pet standardnih plesov (ANGLEŠKI VALČEK, TANGO, DUNAJSKI VALČEK, SLOW FOR in QUICKSTEP).
Če nam gredo plesni koraki dobro od nog, se v tej skupini tudi že udeležimo prvih nastopov in tekmovanj!

Oglejte si naš promocijski video in vstopite v svet športnega plesa! Možnost obiskovanja vaj enkrat ali dvakrat na teden- pišite nam za več informacij.

termin vaj

ČETRTEK: 17.30 – 18.30

lt/dance/luca bussoletti tjasa vulic latin

tekmovalna skupina-vse starosti

Treningi so primerni za vse plesalce, ki se že udeležujejo tekmovanj v latinsko-ameriških in standardnih plesih. Vaje se osredotočajo na natančnost izvedbe, tehniko, koordinacijo ter telesno pripravo tekmovalcev, predhodno znanje je obvezno.

Pod vodstvom dvakratnih svetovnih prvakov Luce in Tjaše ples postane harmonija, izboljšamo tehniko in nastop ter se udeležujemo fantastičnih tekmovanj doma in v tujini.

termin vaj

PONEDELJEK 18.30 – 20.00
ČETRTEK: 18.30 – 20.00

lt-dance-tjasa-vulic-luca-bussoletti-fb5

tečaji latinsko-ameriških in standardnih plesov za odrasle

Program je primeren za vse željne plesa, zabave in rekreacije. Zavrteli se bomo v ritmih družabnih plesov, za dobro mero pa bomo dodali še malce latino energije in elegantnega angleškega valčka. Veselimo se vašega obiska, s predznanjem ali brez predznanja, edini pogoj je nasmeh in zvrhana mera pozitivne energije. Zaplešimo skupaj!

termin vaj

PONEDELJEK: 20.00 – 21.00

LATIN LADY

Drage dame, čas je za ženstvenost latino plesov! Oblikujte telo, naučite se gibov pravih latino div in se počutite odlično v svoji koži. Tečaj je kombinacija plesne tehnike, interpretacije in telesne vadbe- najboljši način, da najdete svojo top formo in se ob tem zabavate. Vamos!

termin vaj

ČETRTEK: 20.00 – 21.00

prva ura plesa gratis

posebna ponudba za tečaje v Ljubljani!

Ob vpisu omeni kodo LTDANCE21

Ponudba velja do 15.10.2021

tjasa-vulic-luca-bussoletti-111
Scroll to Top